Lootnieuws

 


 

Team onder de 16 jaar

februari 2019

Veel voetbalnieuws:

* Onze leerlingen Emir, Bram en Isaac zijn op 11 & 12 februari  naar Zeist geweest voor een 2 daagse training voor NL O14.

*Onze leerling Livano heeft begin februari met de Nederland onder de 15 jaar een 4 landentoernooi in Spanje gespeeld en ze  hebben daar de 2e plaats behaald. 

*Nawaaz en D’leanu hebben in Portugal met Nederland onder de 16 jaar een aantal wedstrijden gespeeld. En tot slot is Mohamed geselecteerd voor de KNVB Future O16

*Kjell en Milan zijn geselecteerd voor het Belgisch elftal om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen en in Engeland  op 13 februari. 

Drukke tijden dus voor de jongens, een aantal leerlingen zijn ook nog met PSV op toernooi geweest in Riga.
  November 2018

Vooral veel voetbalnieuws deze keer….

Onze leerlingen Emir, Bram en Isaac zijn door de eerste selectieronde  van de KNVB voor de leeftijdscategorie NL O14 gekomen en zijn uitgenodigd voor een selectie dag in Zeist op 21 november.

Onze leerling Livano is ook door de  KNVB selectieronde gekomen van de leeftijdscategorie NL O15 en gaat op 26 en 27 november voor een tweedaagse stage naar Zeist.Op 28 november om 14.00 uur speelt PSV O19 in de Youth League de return tegen FC Barcelona, onze leerling Mees hoopt op tijd hersteld te zijn van een blessure en natuurlijk te kunnen spelen.  In de uitwedstrijd werd nipt verloren met 2-1 en we hopen ditmaal op winst. De wedstrijd wordt gespeeld op het trainingscomplex De Herdgang en is gratis toegankelijk.

    

  September 2018
Omdat PSV zich geplaatst heeft voor de Champions League mogen de jongens van PSV O19 deelnemen aan de Youth League, dat zijn wedstrijden tegen dezelfde tegenstanders in dezelfde poule als het eerste elftal. Mees Kreekels, leerling van leerjaar 4 heeft al in Spanje tegen FC Barcelona gespeeld, zij hebben helaas in de 88e minuut met 2-1 verloren.

 

  September 2018 
Livano Comenencia, leerling van leerjaar 3 is uitgenodigd om op 2 oktober selectiewedstrijden te spelen voor het Nederlands Elftal 015. Wij wensen hem veel succes.

 

Mei 2018  Oranje Onder 17 Europees Kampioen!!!!
Het team van O17 heeft het gedaan, ze hebben in Engeland de EK finale tegen Italië gewonnen. Na een            zinderende finale die eindigde met een 2-2 gelijkspel hebben de jongens met
  strafschoppen gewonnen.          Mohamed Ihattaren heeft de hele wedstrijd gespeeld en Shurandy  Sambo moest vanwege een blessure al eerder tijdens dit toernooi afhaken. Gelukkig was hij er bij de finale wel bij…                                                                                

 

 

april 2018
Milan Beumer uit leerjaar 3 is verkozen tot sporttalent van het jaar in zijn woonplaats Deventer voor het jaar 2017.
Maart 2018

In maart hebben opnieuw 2 jongens uit onze 4-de klas, Mo Ihataren en Shurandy Sambo een tiendaags toernooi gespeeld met het Nederlands elftal onder 17.Het betrof ditmaal een EK-kwalificatie toernooi voor het EK O 17 wat in mei in Engeland gespeeld gaat worden. Tegenstander waren deze keer IJsland ( 2-1 winst ), Italië ( 2-0 winst ) en onder het toeziend oog van de loot-begeleidster, de mentor, en de docent, Turkije ( 2-0 winst, beslissende goal was van Mo ). Logisch dus dat ze met deze uitslagen geplaatst zijn voor het EK.