Aanmelden 11 tot en met 15 maart 2019

Aanmeldingen schooljaar 2019 -2020

Aanmelden voor schooljaar 2019 -2020 kan in de week van 11 tot en met 15 maart.
U kunt zonder afspraak tussen de genoemde tijden binnen lopen. Wij vinden het fijn als uw zoon/dochter ook mee komt naar de aanmelding. 

maandag 11 maart tussen 09.00 en 20.00 uur
dinsdag 12 maart tussen 09.00 en 20.00 uur
woensdag 13 maart tussen 09.00 en 17.00 uur
donderdag 14 maart tussen 09.00 - 17.00 uur
vrijdag 15 maart tussen 09.00 - 17.00 uur

Klik hier om het de contactaanvraag online in te vullen.
Vindt u het prettiger om het formulier voor de contactaanvraag samen in te vullen dan bent u na het maken van een afspraak uiteraard altijd van harte welkom.  U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw B. van Hest of
mevrouw E. Dekker. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 040-2114680 of via e-mailadres 

Voor meer informatie klik hier.

.


.


Media
  • Aanmeldknop

Waar ligt jouw toekomst?

Jij gaat het maken!

Vakcollege Eindhoven is een school waar we je op basis van interesses en kwaliteiten uitdagen en waar je een praktische opleiding volgt: al vanaf het eerste jaar richting een vmbo- én mbo diploma! Hiertoe werken we samen met regionale bedrijven en instellingen. Voor onze leerlingen betekent dit dat ze worden opgeleid tot vakman/vakvrouw en een diploma halen waarmee ze aan de slag kunnen. Voor bedrijven betekent het dat ze kunnen rekenen op geschoolde vakmensen met een opleiding die is afgestemd op de dagelijkse praktijk. Juist omdat we op de interesses en kwaliteiten  inspelen en onze leerlingen persoonlijk begeleiden, voorkomen we dat ze vroegtijdig de school verlaten. Ze worden gestimuleerd om voor een mbo-diploma te gaan wat door de intensieve samenwerking met bedrijven, instellingen en Summa College mogelijk is. Met andere woorden: met een diploma van Vakcollege Eindhoven ga je het maken!

Jacques Wilbers

Directeur Vakcollege Eindhoven

Je leert direct een vak

Samen aan de slag met de praktijk

Bedrijven en organisaties op het gebied van zorg en dienstverlening spelen een belangrijke rol bij de opleidingen van Vakcollege Eindhoven. Samen met deze partijen werkt het Vakcollege aan een nieuwe generatie vakmensen: de werknemers van de toekomst. Die samenwerking gaat verder dan het bieden van stageplaatsen. De actieve inbreng in de organisatie en de inhoud van het onderwijs is een van de succesfactoren van het Vakcollege. Een wisselwerking waarbij het mes aan meerdere kanten snijdt: leerlingen leren in een praktijkomgeving een echt vak, organisaties profiteren van die beter opgeleide vakmensen.

Vakcollege Eindhoven kan rekenen op de steun van verschillende organisaties in techniek,  zorg en dienstverlening. Bedrijven en instellingen die op een bepaalde manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Vakcollege. Deze organisaties kunnen op hun beurt rekenen op gemotiveerde, goed opgeleide stagiaires en toekomstige werknemers.

 


Vanaf de start de juiste begeleiding

Je leert op Vakcollege Eindhoven een echt vak! De praktijk speelt daarin een belangrijke rol, net als de samenwerking met het Summa College. Leerlingen kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding en ouders worden betrokken bij de opleiding en de keuzes die leerlingen moeten maken. Mocht je daarnaast extra ondersteuning nodig hebben, dan staat het team van Vakcollege Eindhoven met de nodige expertise voor je klaar.