Selectie trainingen Olympic Moves zaalvoetbal op 6, 13 en 20 december

In het voorjaar van 2019 doet het Vakcollege Eindhoven mee aan Olympic Moves . Dit sporttoernooi laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. Het Vakcollege Eindhoven zal deelnemen aan het onderdeel zaalvoetbal jongens voor klas 1 en 2 (gemengd), waarbij er 5 tegen 5 wordt gespeeld inclusief keeper. 

Voor deze dag worden 8 leerlingen geselecteerd die graag mee willen doen. Er wordt geselecteerd op:

-Sportief gedrag tijdens de lessen LO en de selectietrainingen
-Sportief gedrag buiten het veld (spullen bij, opkomst selectiedagen, goed gedrag etc.)  
-Zaalvoetbal techniek en tactiek.
 
Er zijn 3 selectietrainingen in de sporthal Tivoli waarbij jij aanwezig kunt zijn. Probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

Selectietraining 1 - Donderdag 6 december 2018 15:45-16:45u
Selectietraining 2 - Donderdag 13 december 2018 15:45-16:45u
Selectietraining 3 - Donderdag 20 december 2018 15:45-16:45u

Graag zien we je op de selectietraining verschijnen. 
Zorg voor de juiste kleding!

De exacte datum van het toernooi zelf is nog niet bekend, maar wanneer dit bekend zal zijn word je op de hoogte gesteld. Voor meer informatie kijk op de website of vraag je LO docent.
Media
  • olympic

Waar ligt jouw toekomst?

Jij gaat het maken!

Vakcollege Eindhoven is een school waar we je op basis van interesses en kwaliteiten uitdagen en waar je een praktische opleiding volgt: al vanaf het eerste jaar richting een vmbo- én mbo diploma! Hiertoe werken we samen met regionale bedrijven en instellingen. Voor onze leerlingen betekent dit dat ze worden opgeleid tot vakman/vakvrouw en een diploma halen waarmee ze aan de slag kunnen. Voor bedrijven betekent het dat ze kunnen rekenen op geschoolde vakmensen met een opleiding die is afgestemd op de dagelijkse praktijk. Juist omdat we op de interesses en kwaliteiten  inspelen en onze leerlingen persoonlijk begeleiden, voorkomen we dat ze vroegtijdig de school verlaten. Ze worden gestimuleerd om voor een mbo-diploma te gaan wat door de intensieve samenwerking met bedrijven, instellingen en Summa College mogelijk is. Met andere woorden: met een diploma van Vakcollege Eindhoven ga je het maken!

Jacques Wilbers

Directeur Vakcollege Eindhoven

Je leert direct een vak

Samen aan de slag met de praktijk

Bedrijven en organisaties op het gebied van zorg en dienstverlening spelen een belangrijke rol bij de opleidingen van Vakcollege Eindhoven. Samen met deze partijen werkt het Vakcollege aan een nieuwe generatie vakmensen: de werknemers van de toekomst. Die samenwerking gaat verder dan het bieden van stageplaatsen. De actieve inbreng in de organisatie en de inhoud van het onderwijs is een van de succesfactoren van het Vakcollege. Een wisselwerking waarbij het mes aan meerdere kanten snijdt: leerlingen leren in een praktijkomgeving een echt vak, organisaties profiteren van die beter opgeleide vakmensen.

Vakcollege Eindhoven kan rekenen op de steun van verschillende organisaties in techniek,  zorg en dienstverlening. Bedrijven en instellingen die op een bepaalde manier bijdragen aan de ontwikkeling van het Vakcollege. Deze organisaties kunnen op hun beurt rekenen op gemotiveerde, goed opgeleide stagiaires en toekomstige werknemers.

 


Vanaf de start de juiste begeleiding

Je leert op Vakcollege Eindhoven een echt vak! De praktijk speelt daarin een belangrijke rol, net als de samenwerking met het Summa College. Leerlingen kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding en ouders worden betrokken bij de opleiding en de keuzes die leerlingen moeten maken. Mocht je daarnaast extra ondersteuning nodig hebben, dan staat het team van Vakcollege Eindhoven met de nodige expertise voor je klaar.